Защита на личните данни

Настоящата "Политика за защита на личните данни" е изготвена и се основава на Регламент (ЕС) 2016/679 („Общ регламент на ЕС относно защитата на данните“ или „ОРЗД“) и всяко друго приложимо българско законодателство.

Всички изменения и допълнения в "Политика за защита на личните данни" ще бъдат прилагани само след публикуване на актуалното ѝ съдържание, достъпно чрез уебсайта www.silvysplace.com.

"Политика за защита на личните данни" е приложима за Вашите лични данни, ако сте физическолице или представител на юридическо лице, което е клиент и има регистрация в www.silvysplace.com.



§ Кой обработва и носи отговорност за личните Ви данни?

Грийн Стар Ентърпрайсис ЕООД, ул. Ангел Кънчев 36А, 5350 Трявна, („Silvy's Place”, „ние”) е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 107592783, което събира, обработва и съхранява Вашите лични данни при условията на тази "Политика за защита на личните данни".

Silvy's Place е администратор на лични данни по смисъла и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Можете да се свържете с нас на адреса ни на управление:

гр. Трявна 5350,

ул. Васил Леквски 49 и

телефон +359 885 908 858

или като изпратите електронно писмо | email на hi@silvysplace.com



§ Какви данни обработваме и съхраняваме?

За да извършим определени услуги като онлайн поръчки и доставки, ние обработваме посочените по-долу лични данни в зависимост от конкретните цели и основания самостоятелно или в комбинация помежду им.

– Име

– Фамилия

– Email адрес

– Адрес за доставка

– Адрес за фактуриране

– Данни от профила ви за достъп до www.silvysplace.com потребителско име, история на заявките/поръчките;



§ С какви цели обработваме и съхраняваме личните Ви данни?

– Обработваме Вашите лични данни за сключване и/или изпълнение на договора за покупко-продажба на стоки;

– За директен маркетинг на продукти и услуги (след изричното съгласие на клиента);

– Профилиране на клиентите за целите на директния маркетинг;

– Подробен анализ на данните за потреблението, предпочитанията и поведението на клиентите (автоматична обработка в криптиран вид);

– Подготовка и съхранение на статистическа информация и справки в агрегиран вид;



§ Обработващи лични данни, които въз основа на договор с "Доставчика" – обработват личните Ви данни от името на "Доставчика" или имат пряк/косвен достъп до личните Ви данни.

– Транспортни куриерски фирми с оглед изпълнение на договорните ни задължения по доставяне на договори на хартиен носител и /или закупени/ремонтирани стоки;

– Лица, извършващи консултантски услуги в маркетинг сферата;

– Лица, предоставящи услуги по сервизна поддръжка на уебсайта и съпътстващите я системи;



§ Какви са правата Ви във връзка с обработването на личните Ви данни от "Доставчика"?

– Да получите достъп до личните си данни и информация, от вида, която сме включили в тази "Политика за защита на личните данни" по отношение на въпросните данни. Може да поискате от нас информация дали и за какви цели обработваме Ваши лични данни с писмено заявление със съдържанието, посочено в чл. 29 ЗЗЛД;

– Да изискате да се заличат, коригират или блокират личните Ви данни, когато са неточни или следва да се допълнят, или обработването им не отговаря наизискванията на ЗЗЛД;

– Да възразите пред "Доставчика" по всяко време срещу обработването на личните Ви данни при наличие на законово основание за това;

– Да оттеглите своето съгласие за обработка на личните Ви данни, когато обработката им се основава на Вашето съгласие, а именно при обработването им за директен маркетинг на продукти и услуги на трети лица;



Политика за "Бисквитките"

За да предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване, подпомогнем функционалността на уебсайта и подобрим работата с Вашия браузър, ние използваме "бисквитки" ("cookies").


§ Какво представляват "Бисквитките"?

"Бисквитките" са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява Вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.


§ Как използваме "Бисквитките"?

Ние използваме "бисквитки", за да:

– Разпознаем Вашия компютър, когато посетите www.silvysplace.com

– Анализираме взаимодействието Ви със сайта и осигурим някои от функционалностите на онлайн магазина.

– Подобрим взаимодействието Ви със сайта.

– Персонализираме сайта според Вашите интереси, както и за таргетирани реклами, които са свързани с Вашите потребителски интереси.

Научите как да контролирате настройките си за реклама директно от вашия Google акаунт.


§ Как да контролирате "Бисквитките"?

Можете да контролирате и/или изтриете "бисквитки", когато пожелаете. Научете повече на https://aboutcookies.org. Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на Вашия компютър, а също така можете да настроите предпочитания от Вас браузър да ги блокира. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате сайта ни, а освен това е възможно някои услуги и функции да са недостъпни.

Научете как да променяте Вашите настройки за браузър "бисквитки", от следния списък:

§ Още полезни връзки

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

В случай, че се нуждаете от допълнителна информация или имате други въпроси, можете да се свържете с нас като попълните контактната форма на https://silvysplace.com/kontakti или като пишете на hi@silvysplace.com 


Използваме "бисквитки", за да ви предложим по-добро сърфиране, персонализираме съдържанието и рекламите,предоставим функции за социални медии и анализираме трафика. Прочетете как използваме "бисквитките" и как можете да ги контролирате, като кликнете върху "Настройки на бисквитките". Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам! 
Обади се